1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Yeni hafta yağışlı başlıyor / Haritalı
Yeni hafta yağışlı başlıyor / Haritalı

Yeni hafta yağışlı başlıyor / Haritalı

Yurdun iç ve batı bölgelerinde sağanak yağışların etkisini sürdürmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı 1-3 derece azalacak. 5 günlük haritalı rapor:

A+A-

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava yurdun iç ve batı kesimlerinde etkisini sürdürüyor.

Bugün, Marmara ve iç kesimlerde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların hafta sonuna kadar yurdun iç ve batı bölgelerinde aralıklarla etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı, yağış alan kesimlerde 1-3 derece azalırken, diğer kesimlerde ise önemli bir değişiklik olmayacak.

Açıklamada, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşturabileceği sel, su baskını ve taşkın gibi olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması istendi.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA RAPORU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız