1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yeni köprüden Kocaköprü’ye kadar yenilenecek
Yeni köprüden Kocaköprü’ye kadar yenilenecek

Yeni köprüden Kocaköprü’ye kadar yenilenecek

Pazar’da yeni yapılan köprüden Kocaköprü mahallesine kadar olan alanda Hemşin Deresi boyunca rekreasyon çalışmaları devam edecek.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, beraberindeki Karayolları Trabzon Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, DSİ Rize Şube Müdürü Sinan Yıldız, Karayolları Rize Şube Şefi Ercan Çiçek ve Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı ile bu alanda incelemede bulundu.

rekreasyon4.jpg

Pazar Çarşıbaşı mevkiinde tamamlanan yeni köprünün kaplama işlemi ve devam eden dere tahkimatının akabinde de Kocaköprü bölgesindeki dere etrafında yapılacak çalışılmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Bak, yetkililerle bu alanda yapılacak rekreasyon projesini değerlendirdi.

rekreasyon3.jpg

Bölge Müdürü Bayramçavuş, özellikle Kocaköprü mevkiinde devam eden spor tesisleriyle ilgili çalışmaya ek olarak bölgenin çevresel düzenlemesiyle ilgili de drone ile yapılacak çekimlerin ardından projelendirme çalışması başlatacaklarını söyledi.

rekreasyon2.jpg

rekreasyon1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
25 Yorum