1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Yeni Rize vitrine çıkıyor
Yeni Rize vitrine çıkıyor

Yeni Rize vitrine çıkıyor

Metin Diyadin’i takımın başına getirdikten sonra 9 futbolcuyu transfer edip kadrosunda önemli değişiklikler yapan Atmaca bugün sahaya iniyor.

A+A-

Çaykur Rizespor Bank Asya 1. liginde süper lige çıkma mücadelesi vereceği 2008-2009 sezonunda ilk çalışmasını bugün Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirecek.

5 yıl üst üste süper ligde mücadele ettikten sonra kümü düşen ve bununla da geçtiğimiz sezonki kadrosundan 15 futbolcu ile yollarını ayırdıktan sonra transfer döneminde 9 oyuncuyu renklerine bağlayan Yeşil-Mavili takım, teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde bugün sahaya iniyor.

18.00'da gerçekleştirilecek olan idmana tüm futbolcuların katılması bekleniyor. Antrenmandan sonra yönetim ve futbolcuların katılacağı bir tanışma yemeği düzenlenecek.

15 Oyuncu Gitti
Yeşil-mavililer, Bank Asya 1. ligi için star vermesinden daha çok kadrodaki büyük değişim göze çarpıyor. Geçen sezondan yerli ve yabancı tam 15 oyuncu ile yollarını arıyan Rizespor, kale hariç defans, orta saha ve forvete tam 9 oyuncu transfer ederken geçen sezon kiralık olarak verdiği oyuncularını da geri aldı. Defansın göbeğine henüz transfer etmeyen ancak arayışlarını sürdüren Rizespor, sol tarafa Ömer Ateş'i, Orta sahaya, Erman, Özgür Yıldırım, Uğur Akdemir, Ali Sakal, Sağ tarafa ise Serdar Samatyalı'yı aldı. Yeşil-mavili takım en fazla transferi ise forvete etti. Eski golcüsü Okan Öztürk, Emrah Kol, Çağrı Yarkın ile ileriyi takviye etti.

Kiralıklar Döndü
Bank Asya 1. ligi için kadrosunda önemli değişiklikler yapan ve 9 oyuncu transfer eden Çaykur Rizespor, geçen sezon çeşitli takımlara kiralık olarak verdiği oyuncuların büyük bir bölümünü geri aldı. Yeşil-mavili takım, geçen sezon Boluspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Görkem Gök ve Murat Uluç, Diyarsakırspor'da attığı gollerle yine adından söz ettiren Şadi Çolak ile Pazarspor'da forma giyen Oktay Gümüş ile Fatih Gültekin ile büyük umutlarla alınan ancak Saffet Susiç'in geri gönderdiği gurbetçi Turgay Gölbaşı geri gelen futbolcular oldu. Kısaca Rizespor 2008/2009 sezonu öncesi baştan aşağı yenilendi.




GEÇEN SEZON


David Gonzales
Özden Öngün
Emrullah Şalk

Gökhan Kök
Mustafa Çiçek
Serhat Akyüz
İgor Gal
Mergül Çapoğlu
Anıl Karaer
Victoria Gustova
Kürşat Duymuş
Suat Usta
Mesut Yılmaz
Da Silva Barbosa
Zahid Arslan
Sezer Akbulut
Fahri Taten
Emrah Eren
Cumhur Bozacı
Leandro Rodriguez
Altan Aksoy
Sedat Yeşilkaya
Zafer Biryol
Mehmet Şen
Riberio
Anderson Da Silva





BU SEZON


David Gonzales
Özden Öngün
Emrullah Şalk

Kürşat Duymuş
Görkem Gök
Gökhan Kök
Turgay Gölbaşı
Ömer Ateş
Uğur akdemir
Mustafa Çicek
Ali Sakal
Leandro Rodriguez
Sedat Yeşilkaya
Erman Ergin
Serdar Samatyalı
Mehmet Şen
Şadi Çolak
Murat Uluç
Emrah Kol
Okan Öztürk
Çağrı Yarkın
Fatih Gültekin
Mesut Yılmaz
Mertgül Çapoğlu
Oktay Gümüş
Zahit Arslan
Reha Çanakçı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum