1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Yenilgi, Trabzonspor'u karıştırdı
Yenilgi, Trabzonspor'u karıştırdı

Yenilgi, Trabzonspor'u karıştırdı

Galati takımına 2-1 mağlup olarak UEFA Kupası'na katılma umudunu yitiren Trabzonspor'a karşılaşma sonrası taraftarlar büyük tepki gösterdi.

A+A-

Trabzonspor İntertoto Kupası 3. tur rövanş maçında Romanya Temsilcisi Otelul Galati takımına ilk maçta olduğu gibi yine 2-1 mağlup olarak UEFA Kupası'na katılma umudunu yitiren Trabzonspor'a karşılaşma sonrası taraftarlar büyük tepki gösterdi.
Maçın bitiminin ardından tribünlerden futbolculara, teknik heyete ve yönetime büyük tepki gösteren ve Başkan Nuri Albayrak'ı istifaya çağıran taraftarlar stat dışında da olay çıkardı. Futbolcuların takım otobüsüne bineceği çıkışta toplanan bordo-mavili taraftarlar uzun süre takımları aleyhine de tezahüratta bulundu. Otobüse binen futbolcular basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadı. Otobüsün İnönü Bulvarı'na çıktığı yerde bekleyen taraftarlar ellerindeki taşları ve pet şişeleri otobüse atarken,
bu sırada otobüsün arkasına doğru hareket eden bir kızgın taraftarın arbede sırasında ayağı kırıldı. Ayağı kırılan taraftar ambulansla hastaneye kaldırılırken, yine aynı olaylarda başı yarılan bir çocuğa ilk müdahaleyi polis ekipleri yaptı. Polis ile kızgın taraftarlar arasında çıkan olaylarda 4 taraftar gözaltına alınırken, basın mensupları ile polis arasında da zaman zaman gergin anlar yaşandı.
Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor'un Intertoto Kupası'ndan elenmesi sonrasında seyircinin Başkan Nuri Albayrak'ı istifaya çağırmasını doğru bulmadığını belirterek aceleyle alınacak her kararın yarardan çok zarar getireceğini söyledi.
Trabzonspor'un UEFA Intertoto Kupası 3. tur rövanş maçında evinde Romanya'nın Otelul Galati takımına 2-1 yenilerek elenmesi sonrasında Kulüp Başkanı Nuri Albayrak stat çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplandırmadı. Maçın ardından statta bazı yöneticilerle bir değerlendirme yapan Albayrak, soruları cevaplandırması için Kulüp Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas'ı görevlendirdi. Kafkas, kupadan elendiklerini ve bunun için çok üzgün olduklarını belirterek taraftarın tepkisini normal karşıladıklarını
kaydetti. Kafkas, Başkan Albayrak'ın istifaya çağrılması yönündeki protestolarla ilgili olarak tepkilerin bireyselleştirilmemesi gerektiğini ifade ederek, istifa gibi bir durumun söz konusu olmadığının altını çizdi. Aceleyle alınacak kararların doğru olmadığını belirten Kafkas, herkesi sağduyuyla hareket etmeye çağırdı.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan maçtan sonra yaptığı açıklamada, disiplinli ve mücadeleci bir oyun ortaya koyduklarını ve oynanan futboldan memnun olduğunu söyledi. Çok sayıda net gol pozisyonuna girdiklerini belirten ve son vuruşlarda başarılı olamamaktan yakınan Doğan, "Bu maçı kazanarak lige moralli girmek istiyorduk ama olmadı. Profesyonellikte bu tür şeyler var. En kısa zamanda toparlanmamız ve lige moralli girmemiz lazım. Elendik, ama hayat devam ediyor. Bu takım iyi bir takım olacak, bunu
iddia ediyorum" dedi.
Çok mücadeleci, disiplinli ve takım oyununu iyi oynayan bir takımla oynadıklarını kaydeden Doğan, "Rakibimiz takım oyununu çok iyi oynadı, görevlerini iyi yaptılar. Golü bulunca dirençleri arttı. Artık yapacak bir şey yok, lige hazırlanmalıyız" diye konuştu.
Otelul Galati takımının Teknik Direktörü Petre Grigoras ise turu geçtikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Trabzonspor'un büyük bir takım olduğunu ve maçtan önce daha şanslı göründüğünü belirten Grigoras, "Ama şans bizden yanaydı, biz kazandık. Kazanmamız bizim için büyük sürpriz oldu. Belki Yattara oynasaydı Trabzonspor kazanabilirdi. Trabzonspor'a bundan sonra başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum