1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yeşil Yol'a ek yollar eklemek için yaylada inceleme
Yeşil Yol'a ek yollar eklemek için yaylada inceleme

Yeşil Yol'a ek yollar eklemek için yaylada inceleme

AK Parti heyeti Çamlıhemşin ilçesi sınırları içerisinde bulunan ve 7 köyün ortak kullandığı Pimbilona, Boğaz yayla, Koçdüzü ve Büyük yaylaya giden mevcut yol güzergahının Yeşil Yol ağına alınması için yerinde inceleme yaptı.

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Ak Parti İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı ve beraberindeki heyet, Çamlıhemşin’de ziyaretlerde bulunarak, ilçe sınırları içerisindeki yeşil yol güzergâhında incelemelerde bulundu.

yol1-004.jpg

Çamlıhemşin'e bağlı ve 7 köyün ortak kullandığı yayla yolu güzergahı olan; Pimbilona, Boğaz yayla, Koçdüzü ve Büyük yayla güzergahında yerinde inceleme yapan heyete, Ak Parti İl yönetim kurulu üyeleri Osman Karavin, Adem Yıldız, Ak Parti Çamlıhemşin ilçe başkanı Ahmet Yılmaz, İl Genel Meclisi grup başkanı İbrahim Türüt, İl genel meclis üyesi ve katibi Cemil Kus, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Arısoy ve Ak Parti Çamlıhemşin ilçe başkan yardımcısı Şakir Yağcı da eşlik etti.

tol2.jpg

DOKAP Turizm Master Planı kapsamında 8 ili bir bütün olarak ele alan ve turizm merkezlerini birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi’nin Rize ili sınırlarındaki çalışmaları yakından takip eden heyetten yapılan ortak açıklamada, “Rize turizminin en önemli sıçrama tahtası olacağını düşündüğümüz yeşil yol projesinin önemli güzergâhlarından birinde incelemelerde bulunduk. Şu anda Fındıklı, Ardeşen, Çamlıhemşin, Çayeli ve İkizdere ilçelerimizde çeşitli güzergâhlarda çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Bu güzergâhı da inşallah yeşil yol kapsamına alıp 7 köyün kullandığı ve 4 yaylayı birbirine bağlayan mevcut yolun iyileştirme çalışmalarını başlatmayı planlıyoruz” denildi.

yol3-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum