1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. 'YEŞİL YOL'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
'YEŞİL YOL'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

'YEŞİL YOL'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

GİRESUN İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI MÜRŞİD GÜREL: “SOSYAL MEDYADA YAYILAN VE YEŞİL YOL MAHKEME KARARI İLE DURDURULDU HABERİ DEDİKODUDAN İBARET”

A+A-

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ziyaret etti. 

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel ”İl Genel Meclisi olarak son dönemde Giresun adına stratejik yatırımlara imza atıyoruz. KÖYDES projelerinin yanında Yeşil Yol Projesi, ilimizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacaktır. DOKAP projesi olan ve Giresun il sınırları içinde Giresun İl Özel İdaresi tarafından sürdürülen Yeşil Yol Projesi’nin şuan durdurulma gibi bir durumu yok. Sosyal medyada yayılan ve 'Yeşil Yol mahkeme kararı ile durduruldu' haberi dedikodudan ibaret, söylentide adı geçen mahkemenin verdiği kararın başka bir projeyle ilgili olduğunu biliyoruz. Yeşil Yol Projesi'nde Samsun’dan Artvin’e kadar uzanan Giresun sınırları içinde bizim ekiplerimiz tarafından sürdürülen çalışmalarda Bektaş, Kümbet, Paşa Konağı, Kulakkaya, İnişdibi bağlantıları devam ediyor. Batı-doğu bağlantıları gibi kuzey-güney bağlantıları da entegreli sürmektedir. Yeşil Yol bazı kesimlerin söylediği gibi ormanların katledilmesi değil, mevcut yolların standartlarının yükseltilmesi için iyileştirme ve asfaltlama projesidir. Bu proje bölgemizin kalkınmasının kilit anahtarıdır.2016 yılı içinde doğu ilçelerimiz Yeşil Yol Projesi yatırımı başlayacaktır, asıl ağırlığı bu bölgelere verilecektir. Projede Sis Dağı'na kadar çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu da yaptığı açkılamada ”Yeşil Yol Projesi bölgemiz ve ilimiz için bir avantajdır. İlimizde turizm yol bağlantılarının iyileştirilmesi, mevcut tali yolların birinci sınıf yol ağına dönüştürülmesi adına faydalıdır. Ordu-Giresun Havaalanı'nın açılmasıyla doğa turizminden bahsetmeye başladığımız şu süreçte, Yeşil Yol önemli bir geçiş virajı olacaktır. Dolayısıyla bu yatırımda emeği olan DOKAP yönetimine, İl Genel Meclisi'ne teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum