1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yıkılan yol, güvenliği tehdit ediyor
Yıkılan yol, güvenliği tehdit ediyor

Yıkılan yol, güvenliği tehdit ediyor

İkizdere ilçesinin Çamlık Köyünde, Karayolunun dere sularıyla tahrip olması can ve mal güvenliğini tehdit edecek boyuta ulaştı.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU - Rize-Erzurum Karayolu üzerinde bulunan İkizdere ilçesinin Çamlık Köyünde Karayolunun dere sularıyla tahrip olması can ve mal güvenliğini tehdit ediyor.
Çamlık Köyünde RİZE-ERZURUM karayolunun 100 metrelik kısmında sel sularının yolun yarısını yıkıp geçtiğini söyleyen Celal ÖTÜRK adlı vatandaş, “Çamlık deresi taşınca burada yolumuzun yarısını aldı gitti. Yol tehlike içinde. Yolun kenarında benim işyerim ve başka evler var.

Can ve mal güvenliği bakımından tehlike halindeyiz. Muhtarımızla birlikte Kaymakamlığımıza ve DSİ Müdürlüğüne müracaat ettik. Zaman geçmeden burada dere tahkimatı yapılmasını istiyoruz. Yağmurlar artınca bu dere suları gene kabaracak ve can güvenliğimiz kalmayacak. Tehlike içinde yaşıyoruz. DSİ tarafından zaman geçirilmeden buraya taş tahkimat yapılmasını istiyoruz’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız