1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yılmaz sağı birleştirecek
Yılmaz sağı birleştirecek

Yılmaz sağı birleştirecek

Eski Başbakanlardan Rize Bağımsız Milletvekili adayı Mesut Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında bugün Pazar ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu.

A+A-

Ülkede 360 milletvekili olan bir partinin Cumhurbaşkanını seçemediğini söyleyen Mesut Yılmaz, “Mecliste iktidar ve muhalefetin meşgul olduğu konular farklı, halkın gündemi ise daha farklı. Terör Gümüşhane’ye kadar geldi. Yakında Rize’ye inerse kimse şaşırmasın. Buna rağmen hala terör üzerinden siyaset yapılıyor. Benim bağımsız olarak mecliste tek başıma ne yapacağımı sorguluyorlar. Ben meclisten bir sandalye almak için oy istemiyorum. Meclise girdiğim gün, Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu merkez sağda birliği sağlayacak adımı atacağım. Demokrat Parti ile ANAVATAN’ı bir araya getireceğim. Gerekirse yeni parti kuracağım. Bir sonraki seçimde de o partinin başında olacağım.” diye konuştu.


 
Rizelinin sayesinde vekil, bakan ve Başbakan olduğunu söyleyen Mesut Yılmaz, yeniden seçildiğinde de hemşerilerinin avukatı olacağını belirterek, “Elime ne imkân geçtiyse Rizeli için kullandım. 4,5 yıl önceki seçimlerde ANAP’ın barajı geçemeyeceğini herkes biliyordu. Buna rağmen bana Rizeli o gün de sahip çıktı. İnanıyorum ki bugün de sahip çıkacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
55 Yorum