1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yılmaz’a göre her yol Ankara!
Yılmaz’a göre her yol Ankara!

Yılmaz’a göre her yol Ankara!

Ardeşen’de seçim çalışmalarını devam ettiren Mesut Yılmaz, hükümet alternatiflerini sıralayıp her halükarda kendisinin hizmet verebileceğini iddia etti.

A+A-

Seçim çalışmalarını devam ettiren Bağımsız Rize Milletvekili adayı Mesut Yılmaz, Ardeşen ilçesi Tunca Beldesine çıkarak seçmenden oy istedi. Seçimlere birkaç gün kaldığını ve aşağı yukarı tablonun ortaya çıkmaya başladığını söyleyen Mesut Yılmaz, “Ak Parti tek başına gelemezse MHP ile CHP hükümeti kurulur. DP de girebilir. Ak Parti ile kimse koalisyon kurmaz. Yani her halükarda Ak Parti'nin koalisyonun dışarısında kalacağı bir durumda Rize’den 3–0’lık sonuç olursa hiçbir hizmet gelmez buraya. Ama ben seçilirsem hangi parti hükümet kurarsa kursun bağımsız aday olarak en iyi şekilde size hizmet getiririm" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
43 Yorum