1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yılmaz'dan CHP'ye ziyaret
Yılmaz'dan CHP'ye ziyaret

Yılmaz'dan CHP'ye ziyaret

Rize Bağımsız Milletvekili Adayı ve eski Başbakan Mesut Yılmaz CHP Rize İl binasına giderek, İl Başkanı ve adaylara nezaket ziyareti yaptı.

A+A-

Dilek ASLAN - Rize Bağımsız Milletvekili Adayı ve eski Başbakan Mesut Yılmaz CHP İl binasına giderek, İl Başkanı Saltuk Deniz, CHP Rize Milletvekili Adayları Mehmet Aslankaya, Hayrettin Şatıroğlu ve Hacı Ömer Tiryaki’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Mesut Yılmaz’a ziyaret esnasında CHP’lilerin ilgisi oldukça fazlaydı.

CHP Rize Milletvekili birinci sıra Adayı Mehmet Hikmet Aslankaya, Mesut Yılmaz’a ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Görüyorsunuz AKP iktidarı ülkeyi ne hale getirdi. Rize’de bu kadar sorumsuzca hareket eden bir iktidar daha görülmemiştir. Sayın Başbakan’ın sanki Rize’ye kini var. Ben Sayın Başbakan’ın Rize’ye bakış açısını iyi görmüyorum. Rizeliliğini ispat etmesi lazım. Çaydaki sıkıntıyı görüyorsunuz. Ama Rize’li ona gereken dersi sandıkta verecektir” dedi.
Mesut Yılmaz da yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan’ın Rize’ye hizmet yapmadığını vurgulayarak, “Geldim gördüm. Yollar, tüneller hala bitmemiş. Sayın Başbakan Rize’ye hizmet etmedi. Çünkü benim akıbetimi gördü. Ben Rize’ye hizmet ettim. Ama sonuç da ortada. Ama Rizelim beni bu seçimde düşünecektir. Sayın başbakan Rize’yi çantada keklik görüyor. Seçime birkaç gün kala gelip meydanda bir konuşma yapıp oyları alacağını düşünüyor. Ama yanılıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum