1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yılmaz'dan Türüt'e taziye ziyareti
Yılmaz'dan Türüt'e taziye ziyareti

Yılmaz'dan Türüt'e taziye ziyareti

Rize'de ilçe gezilerini sürdüren Mesut Yılmaz, birkaç gün önce babasını kaybeden sanatçı İsmail Türüt'e Anbarlı köyünde taziye ziyaretinde bulundu.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, Rize'de ilçe gezilerini sürdürüyor. Kalkandere İlçesinden sonra Güneysu İlçesine geçen Mesut Yılmaz, burada vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Güneysu İlçesinde büyük ilgi gören Yılmaz, özel bir televizyon kanalında canlı yayına katıldı.

Canlı yayın sonrasında Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederken bir vatandaş Başbakan Erdoğan'la aynı yerden aday olup olmayacağını sordu. Yılmaz da "Ben Rizeliyim. Rizeli olan Rize'den aday olur. Eğer Rizeliyim diyorsa Rize'den aday olur" diye karşılık verdi.

Mesut Yılmaz daha sonra hafta başında babasını kaybeden Rizeli sanatçı İsmail Türüt'ü Ambarlı köyündeki evinde ziyaret etti, baş sağlığı dileğinde bulundu. Taziye ziyareti sırasında Kur'an-ı Kerim okuyan hoca, Yılmaz'a da siyasette başarılı olması için dua etti. Kendisine ikram edilen baldan yiyen Yılmaz, daha sonra beraberindekilerle birlikte İsmail Türüt'ün evinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
25 Yorum