1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Yırtık Çoraplı D. Bankası Başkanı!
Yırtık Çoraplı D. Bankası Başkanı!

Yırtık Çoraplı D. Bankası Başkanı!

Ermeni gazeteci Hrant Dink'in öldürülmesinden sonra en çok delik ayakkabıları konuşuldu. Dünya Bankası Başkanı da delik çorapla fotoğraflandı!

A+A-
Dünya Bankası Başkanı Paul Wolfowitz'in, Edirne Selimiye Camii'ni gezerken kameralara takılan yırtık çorabından başparmağının çıkması şaşkınlık yarattı. Selimiye Camii ziyaretinin ardından tarihi Arasta Çarşısı'nda gezinti yapan Wolfowitz, hediyelik gümüş eşya satan bir esnaftan alışveriş yaptı.

Wolfowitz'in aldığı gümüş bileklik 315 YTL tutunca, pazarlık sonucu fiyatı 275 YTL'ye indirdi. Cebindeki paraları çıkarıp sayan Wolfowitz 275 YTL'yi tamamlayamayınca etrafındakilerden borç para aldı. Bunu gören esnaf ise, "Dünya Bankası Başkanı borç para mı aldı şimdi" diye espiri yaptı.

Temasları sırasında Mimar Sinan'ın 'ustalık eserim' dediği Selimiye Camisi'ni gezen Wolfowitz, görevlilerden bilgi aldı. Wolfowitz caminin mimarisine hayran kalırken, camideki akustiği göstermek için okunan ezanı dinledi. Camiide ayakkabılarının çıkarırken yırtık çorabından başparmağı çıkan Wolfowitz, şaşkanlık yarattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız