1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yolcu poşetinden 4 tabanca çıktı
Yolcu poşetinden 4 tabanca çıktı

Yolcu poşetinden 4 tabanca çıktı

Yol kontrolleri sırasında durdurulan bir otobüsün içerisindeki yolcunun çantasından 4 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize’de Jandarma tarafından gerçekleştirilen yol kontrolleri sırasında durdurulan bir otobüsün içerisindeki yolcunun çantasında dört adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Rize Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler geçtiğimiz gün Rize’nin Pazar ilçesi Melyat Mevkii’nde yol denetimi gerçekleştirdiler.

Şüpheli görülen araçlar üzerinde yapılan aramalarda Artvin’den Samsun istikametine gitmekte olan bir yolcu otobüsü durdurularak arandı.

A.S isimli bir yolcunun yanındaki çantasında 9 mm çapında 3 adet Pietro Beretta marka ve bir adet Parabellum marka tabanca ile 4 adet şarjör ele geçirildi.

Silahların, geçmişte herhangi bir olayda kullanılıp kullanılmadığının tespiti için Kriminal Laboratuvarı’na gönderildi. A.S. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız