1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yüksel zaman hayatını kaybetti
Yüksel zaman hayatını kaybetti

Yüksel zaman hayatını kaybetti

Pazar Ticaret Ve Sanayi Odası'nın 16 yıl başkanlığını yapan Yüksel Zaman, yakalandığı hastalığın pençesinden kurtulamayarak yaşama veda etti.

A+A-

Naci GÜVEN
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurulduğu 1991 tarihinden itibaren kesintisiz 16 yıl Başkanlığını yapan ve yakalandığı amansız hastalık nedeniyle 5 ay önce görevi devreden Yüksel zaman hayatını kaybetti.
Pazar’da deniz ticaretiyle uğraşan Yüksel Zaman Liman Başkanlığı görevinin yanı sıra birkaç dönem de Pazar Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde de bulunmuştu.

73 yaşında hayatını kaybeden Yüksel Zaman için ilk tören Pazar Belediyesi önünde yapıldı. Burada bir konuşma yapan Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, Yüksel Zaman’ın ilçede bilinen ve önde gelen bir isim olduğunu belirterek, “Her ne kadar başkanlığım döneminde kendisiyle mesai yapmamış olsam da hizmetlerini ve kendisini saygıyla anacak, hiçbir zaman unutmayacağız” diye konuştu.

Yüksel Zaman, yapılan duanın ardından Pazar Sahil Camii’nde ikindi vaktine müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kirazlık Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

5 ay önce hastalığı nedeniyle görevi devreden Yüksel Zaman'a Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin tarafından, çalışmalarından dolayı bir de onur belgesi verilmişti. (TÖREN HABERİ)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
36 Yorum