1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yüzde doksandokuz başarı bu işte
Yüzde doksandokuz başarı bu işte

Yüzde doksandokuz başarı bu işte

Rize'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı aylık seviye tespit sınavında 100 sorudan 99'una doğru cevap veren Bayram Gür birinci oldu

A+A-

Dilek ASLAN - Karadeniz Gazetesi Rize muhabiri İlyas Gür’ün oğlu Bayram Mert Gür, İl Milli Eğitim müdürlüğünün her ay yaptığı seviye tespit sınavlarında sorulan 100 sorunun 99’unu doğru işaretleyip Rize il birincisi oldu.
Güneysu Merkez İlköğretim Okulu 4. sınıfta okuyan Bayram Mert Gür bir önceki ay yapılan seviye tespit sınavında da il 18’incisi olmuştu. Ders çalışmayı ve soru çözmeyi çok sevdiğini ifade eden Bayram Mert Gür, “Dersi derste dinleyerek ve ödevlerimi zamanında yaparak bu başarıyı yakaladım. Amacım bu başarımı bundan sonraki yıllarda sürdürüp Tıp okumaktır. Bu amacımı gerçekleştirmek için okula başladığım ilk yıldan itibaren sistemli bir şekilde çalışıyorum. Öğretmenim ve lisede okuyan ablam çalışmalarımda sürekli bana yardımcı oluyor” dedi.
Seviye tespit sınavında il birincisi olan Bayram Mert Gür, sınavda kendisine sorulan Türkçe, Sosyal bilimler, matematik, fen ve Teknoloji konularından oluşan 100 soruda sadece bir sosyal bilgiler sorusunu boş bıraktı. Bayram, 99 soruya doğru yanıt vererek il birincisi oldu. Seviye tespit sınavlarında dereceye girenlere İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çeşitli hediyeler vereceğini açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum