1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Zanlı Sarp Kapısı'nda yakalandı
Zanlı Sarp Kapısı'nda yakalandı

Zanlı Sarp Kapısı'nda yakalandı

Rize'de, tartıştığı kişiyi Cuma namazını kılmak için gittiği cami yolunda tabanca ile vurarak öldüren zanlı Sarp'tan yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı

A+A-

Rize'de bir kişi, tartıştığı kişiyi Cuma namazını kılmak için gittiği cami yolunda tabanca ile vurarak öldürdü. 

Partakallık Mahallesi'nde Ömer Kandemir, Zekeriya E. ile evinin önünde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesini araya giren vatandaşlar önledi. Zekeriya E. Portakallık Mahallesi Mezarlığı'ndaki patika yoldan Cuma namazına giden Ömer Kandemir'i bekledi.

Zekeriya E., Cuma namazına giden Ömer Kandemir'e cami önünde ateş etti. Ağır yaralanan Kandemir, vatandaşlar tarafından Rize Üniversitesi (RÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırıldı. Vücuduna 6 kurşun isabet ettiği tespit edilen Kandemir, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Olaydan sonra DR 542 Gürcistan plakalı otomobille olay yerinden kaçan Zekeriya E. polis tarafından uzun süre kovalandı. Zekeriya E. Çayeli ilçesi Madenli beldesinde polise izini kaybettirdi. Zanlı Artvin ili Sarp Sınır Kapısı'ndan yurt dışına kaçmaya çalışırken güvenlik güçlerince yakalandı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız