1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. 'Zaten Kaleye top gelmeyecek!'
'Zaten Kaleye top gelmeyecek!'

'Zaten Kaleye top gelmeyecek!'

Trabzonspor kampını ziyaret eden Başkan Sadri Şener'e gazeteciler kaleci Tony Sylva’nın durumunu sordular. Bakın Şener ne cevap verdi:

A+A-

Basın mensupları ve taraftarlar gibi yönetici arkadaşları da Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener'e kaleci meselesini sordu. Başkan Sadri Şener'in cevabı çok ilginç oldu…

Senegalli kaleci Tony Mario Sylva'nın Trabzonspor kampına katılamaması bordo mavili yönetimi ve taraftarları strese sokarken kulüp başkanı Sadri Şener bu konuda espriyle karışık ilginç bir yorum yaparak elindeki kalecilere güvenini ortaya koydu.

Özellikle de Recep Onur Kıvrak'ın yüksek form grafiğine tanık olan başkan mutlu olurken Tolga ve Yakup'a da çok güvendiğini dile getirirken “Sylva dönse de olur dönmese de. Zaten biz kendisine sorununu halledebilirsen gel dedik. 400 bin dolar denilen bonservisi için vergiler, şunlar bunlar var deyip 900 bin dolar istiyorlar. Biz bu parayı vermeyiz. Kendisi problemi çözebilirse gelip katılır. Ama bu konuya takılıp kalmanızı istemiyorum. Elimizdeki üç kaleciye de çok güveniyorum. Sonuçta üç iyi kaleci bize yeter. Zaten yeni kurduğumuz defansta kaleci konusu çok önemli olmayacak” dedi.

Bunun üzerine Şener'e “Neden başkanım, kaleci bir takımın en önemli oyuncusu değil midir” diye soruldu.

O da, “Evet ama şimdi Trabzonspor savunmasına bir daha bakın, bizim kalemize artık top gelmeyecek ki” karşılığını verdi.
____________ Hakan DEĞİRMENCİ / GEREDE ______________

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum