1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Zekeriya Beyaz Kendini Rezil Etti
Zekeriya Beyaz Kendini Rezil Etti

Zekeriya Beyaz Kendini Rezil Etti

Zekeriya Beyaz ADD ile birlikte Emniyet önünde Ergenekon'u protesto etti. Ama cep telefonuyla yaptığı bir şov vardı ki, pes dedirtti. İşte video...

A+A-

Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde ADD Başkanı Şeren Eruygur'un göz altına alınışını protesto etti.

Vatan Caddesi'ndeki Eminyet Müdürlüğü önüne gelen yaklaşık 100 kişi slogan atarak tepkilerini dile getirdi. Grup arasında Zekeriya Beyaz da vardı. Terör örgütü Ergenekon soruşturması kapsamında daha önce tutuklanan ve Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne bulunan Doğu Perinçek'i ziyaret etmek isteyen Beyaz, basın mensuplarına "Hepimiz Ergenekoncuyuz" açıklamasında bulunmuştu.

BEYAZ'DAN CEP ŞOV

ADD eylemine katılan Zekeriya Beyaz, gazetecilere ve ADD yöneticilerine dinlendiğini söyledi. İstihbarat servisleri tarafından cep telefonun dinlendiğini öne süren Beyaz, kameralar karşısında bir de deneme yaparak bunu kanıtlamaya çalıştı. Beyaz'ın ilginç çabası sonuçsuz kaldı.

Kendi telefon numarasının başına 2 rakamını ekleyerek arama yapan Beyaz, aradığı nuramanın çaldığını ileri sürdü. Beyaz, "Protesto gösterisine gelirken bana 'Kendi numaranın başına 2 rakamını ekleyip arama yaparsan dinlenip dinlenmediğini öğrenebilirsin' demişlerdi. Ben de böyle yaparak aradım. Karşıma birisi çıktı. 'Kimsin sen?' dedi. Ben de telefonda çıkan kişiye, 'Asıl sen kimsin? Bu benim numaram' cevabını verdim. Kısa süre tartıştıktan sonra karşıdaki adam telefonu kapattı." şeklinde konuştu. Beyaz bu durumun kendi telefonun dinlendiğini ortaya çıkardığını öne sürdü. Beyaz'ın bu açıklamalarını gülümseyerek dinleyen ADD yöneticileri basın mensuplarının bu konuya daha çok ilgi göstermesi üzerine nazik bir şekilde uyarıda bulundu. Beyaz yapılan ikazlara rağmen iddiasını ispat etmek için telefonunu mikrofonlara tutmaya devam etti.

Emniyet Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması yapan ADD Genel Başkan Yardımcısı Ali Ercan, Şener Eruygur'un haksız bir şekilde gözaltına alındığını öne sürdü. Eruygur'un kaçmasınnı sözkonusu olmadığına işaret eden Ercan, gözaltına alınması sırasında uygulanan yöntemin yargıız infaz olduğunu ileri sürdü. Genel Başkanlarının arkasında olduklarına değinen Ercan, "Bütün bu karanlık ve tehlikeli gelişmeler karşısında ADD olarak demokratik tepkimizi vermeye devam edeceğiz" dedi.

Yapılan basın açıklamasınnı ardından ADD üyeleri, Atatürk'ün Bursa Nutku'nu okudu. ADD üyeleri hükümet ve Başbakan erdoğan aleyhinde slogan attı. Grubun Emniyet Müdürülğü önnüdeki bekleyişleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum