1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ziraat Bahçesine modern büfe
Ziraat Bahçesine modern büfe

Ziraat Bahçesine modern büfe

Çaykurspor Kulübü'ne gelir elde etmek, yerli ve yabancı turistlere hizmet vermek amacıyla Rize Ziraat bahçesinde modern bir büfe hizmete sokuldu.

A+A-

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan Çaykurspor kulübüne gelir elde etmek, yerli ve yabancı turistlere hizmet vermek amacıyla, Rize’ye has yöresel gıda ürünlerinin yer aldığı büfe, Çaykur Çay Araştırma Endüstrisi Bahçesinde hizmet vermeye başladı.


Geliri tamamen Çaykurspor kulübüne ait olan büfe ile ilgili konuşan, Çaykurspor Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Yüce; “Herkesin malumu Rize’mizin ve kurumumuzun göz bebeği olan Çay Araştırma Endüstrimiz halkımızın tanımı ile Ziraat Bahçemiz A’dan Z’ye yenilenmiştir. Bahçemizin en büyük özelliği şehrimize gelen insanların biran önce bahçemize çıkma arzusu doğrultusunda siyah ve yeşil çayımızı hemen tatmalarıdır. Bahçemize çıkan misafirler, şehrimizi en güzel şekilde kuşbakışı seyretmekte, botanik bahçemizdeki onlarca bitki ve çiçekleri soluyarak saatlerce dinlenmektedirler. Rize’ye gelen turistler için artık bir cazibe merkezi olan bahçemizde, dışardan gelen turistlerimizin çeşitli istekleri olmaktadır. Bu taleplerine artık hayır diyemedik. Bahçemizde yöremize has yiyeceklerden tatmayı istemektedirler. İşletmesi ve geliri Çaykurspor kulübümüze ait olan büfemizde meşhur Rize simidimiz, Laz böreğimiz, kaynana lokumu gibi hamur çeşitlerinin yanında, yeni ürünümüz olan siyah çaylı dondurma, yeşil çaylı dondurmayı bulmak mümkün. Rize’nin fırını ve mutfağından çıkan, başka bir yerde kolay kolay bulunamayacak bu gıda mamulleri, ziraat çay bahçemize gelen misafirlerimizin hizmetine sunulmuştur." dedi.
 
Herkesin ailece doğal ortamda bu hizmetlerden faydalanabileceğini vurgulayan Genel Müdür Yüce, "Aileler sabah kahvaltılarını, otantik ve doğal bir ortamda, manolya çiçeklerinin altında, siyah ve yeşil çayın dışında hiçbir içeceğin bulunmadığı hizmet ortamında tüketeceklerdir. Bütün gayretimiz, Rize’mize ve bahçemize gelen turistlerimize, Rizeli hemşerilerimize, ailelerine en iyi, en kaliteli ve en uygun hizmeti vererek personelimiz tarafından kendilerini mutlu bir şekilde ağırlamaktır. Bu çalışmalarla Rize’mizin misafirperverliğini onlara yaşatarak, ilimize her geçen yıl daha fazla turist çekmektir. Çayımızı yerinde ve membasında tanıtmaktır. Her şeyin doğal olduğu bu ortamda elde edilen gelirler kulübümüzün kasasına girecek. Kulübümüz artık çeşitli imkânlardan kazan getiren kulüp olma özelliğini kazanmış olacaktır.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum