1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ziraatçılardan Çaykur'a teşekkür
Ziraatçılardan Çaykur'a teşekkür

Ziraatçılardan Çaykur'a teşekkür

Türkiye Ziraatçılar Derneği Rize Şubesi, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce'ye, yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı plaket verdi.

A+A-

Türkiye Ziraatçılar Derneği Rize Şubesi, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesinde budama projesinde çalışan üyelerinin 14 yıl üzerine memur kadrosuna geçirilmesi, 2007 yılında çay eksperliği mezunlarının işe alınması ve çay tarımına katkılarından dolayı Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’ye teşekkür plaketi verdi.


14 yıl süren bir sıkıntının çözümüne katkılarından dolayı Genel Müdür Ekrem Yüce’ye teşekkürlerini ileten Dernek Başkanı Müfit Akman; “Sayın Genel Müdürümüz geçen yıl bu zamanlarda bize söz vermiş, 2007 yılında bu sorunu çözeceğiz demişti. 14 yıl üzerine büyük bir sorunu hallettiler. Ayrıca 2007 yılında çay eksperliği mezunu arkadaşlarımızın da Çaykur’a alınmasına vesile olmuştur. Dolayısıyla hem üyelerimize hem de çay tarımına olan katkılarından dolayı ben ve arkadaşlarım sayın genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz, bundan sonra da başarılarının devamını Türk tarımı ve çaycılığı açısından diliyoruz.” Dedi.

Genel Müdür Ekrem Yüce de yaptığı konuşmada, “Çaykur’un menfaatleri doğrultusunda bu arkadaşlarımızın Kurumumuza daha faydalı olacaklarını düşündüğümüz için girişimlerde bulunduk. Çalışmalarımızın sonucunu da kısa sürede aldık. Çaykur, gün geçtikçe büyüyen bir kurum olduğu için ihtiyaçlar da buna paralel artmaktadır. Biz bir eksikliği giderdik. Tabii burada bize en büyük desteği Sayın Başbakanımız vermiştir. Ben buradaki durumu Sayın Başbakanımıza uzun uzun anlattım. Konuyu teknik olarak izah ettim. Bu konuya çok sıcak baktılar ve gerekli talimatları verdiler. Gereği yapıldı ve bugüne gelindi. Kurumumuz için hayırlı olsun. Ben sizlerden daha mutluyum, siz birey olarak belki seviniyorsunuz ama ben 347 kişi için seviniyorum. Herkese hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türkiye Ziraatçılar Derneği Rize Şubesi yönetim kurulu üyeleri hazırladıkları plaketi Genel Müdür Ekrem Yüce’ye sundular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum