1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Zirveye oynamayan kümeye düşer!
Zirveye oynamayan kümeye düşer!

Zirveye oynamayan kümeye düşer!

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, 10 takımlı Lig B ile 3. Ligi karıştıranlar olduğunu belirterek, "Kafaya oynamazsanız kümeye düşersiniz" dedi.

A+A-

Hızır TONYALI - Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, 2. ligin hala bazı kesimler tarafından 16 takımlı 3. Lig ile karıştırıldığını belirterek, “10 takımın mücadele verdiği grubumuzda 2 takım kümeye düşüyor. Yani ilk 8 sıraya girmek gerekiyor. Son 2 yıla baktığımızda şampiyon olan takım ile küme düşen arasında puan farkı olmadığı gözükecektir. 2. ligde orta sıralar yok. Ya zirveye oynar, şampiyon olursunuz ya da kümeye düşersiniz. Kimse burada risk alıp gençlerle sahaya çıkmaz. Biz Pazarspor olarak her halükarda gençlerimizin bu potada eriyip önlerinin açılması için her şansı veriyoruz. Pazarspor alt yapısı ile diğer takımlardan transfer ettiğimiz gençleri kampa dahil ederek onlara şans verdik. Kampta 2 maç yapıldı. Hocamız bu müsabakalarda tüm oyuncuları oynattı. Bundan daha güzel bir fırsat olabilir mi? Pazarspor olarak biz takımın iskeletini koruyarak çok sayıda genç oyuncuyu da kadroya dahil ettik. Ancak kadroya aldığımız oyuncular göstermelik isimler değil. Birçoğu kendi alanında gelecek vadeden isimler. Genç Milli Takım kampına çağrılan futbolcular var. Torpille ya da kayırmayla alınmadılar. Nitekim hocamızın da raporlarına göre bu gençlerden bazıları formayı kapmaya adaydırlar. Hatta ligler başladığında bu genç oyuncuların bir bir takıma monte olacağına ben inanıyorum. Ancak kimse de kalkıp sadece gençlerle işi idare etmemiz gerektiğini iddia edemez. 2. ligdeyiz ve kafaya oynamak zorundayız. İlk 2’ye giremezsen kümeye oynar, ligden düşersiniz. 3. Ligde gençler elbette ki daha fazla öne çıkar. Ancak 10 takımlı bir 2. Ligde hedefe koşarken hesabını da ona göre yapmak zorundasın. Herkes sabırlı olsun. Bu takım tecrübeli oyuncuların arasından süper gençleri çıkarıp Türk futboluna kazandıracaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum