1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Ziya Doğan Trabzon'u unutmadı!
Ziya Doğan Trabzon'u unutmadı!

Ziya Doğan Trabzon'u unutmadı!

Trabzonspor teknik direktörlüğü görevinden istifa eden Ziya Doğan, Lig TV''ye ilginç sözler sarfetti.

A+A-

Trabzonspor'un başında büyük başarılar elde ettiğini belirten Doğan, Trabzonspor'un kongre sürecinde olması nedeniyle çok fazla açıklama yapmak istemediğini, yapacağı açıklamaların birilerinin işine yarayacağını kaydetti.

''Trabzonspor'da inanılmaz çalıştım. Gecemi gündüzüme kattım. Bunun için vicdanen rahatım, aklım orada kalmadı" diyen Doğan, Trabzonspor'dan ayrıldığı döneme kadar olan süre için "O günkü şartlara göre süper başarılıyım." dedi.

Trabzonspor'dan istifa ettiği 9. haftaya kadar sadece 1 yenilgi aldıklarını belirten Doğan, "Tek mağlubiyet aldık o da Beşiktaş maçı. O maçta hata yaptım. Daha sağlam bir orta saha ile oynayabilirdik. Beşiktaş maçını kazansak bile istifa edecektim. Bunu ilk defa açıklıyorum. Ben kararımı vermiştim." şeklinde konuştu.

Kendisinin Trabzon'da "Yıldız futbolcu düşmanı" olarak lanse edildiğini belirten Ziya Doğan, sorun yaşayan futbolcularının hepsine yardım etmeye çalıştığını ancak her defasında en kolay yöntem olarak kendisinin suçlandığını belirtti.

- "CEYHUN DEĞİL SZYMKOWİAK'I OYNATACAKTIM" -

Taktik düzenini oluşturduğunda Ceyhun yerine Szymkowiak'ı tercih ettiğini belirten Doğan, Szymek'in Trabzonspor'a son günde dönmemesinin bu planını bozduğunu söyledi. Szymek'in dönmeme nedenini açıklayamayacağını belirten Doğan, "Bunu açıklayamam, Trabzon adına üzülürüm" dedi.

Trabzonspor'un kendisinden sonra aldığı kötü sonuçlar nedeniyle de üzüldüğünü belirten Doğan, Ersun Yenal'ın zamanla takıma uyum sağlayacağını söyledi.

Ersun Yanal'ın takım kadrosunu yeterli bulmamasını değerlendiren Doğan, "İddia ediyorum bize rahat ortam yaratılsaydı bu takımla sezon sonuna kadar şampiyonluğu kovalardık" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız