1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 7. Lazralli Tahta Araba Yarışları nefes kesti
7. Lazralli Tahta Araba Yarışları nefes kesti

7. Lazralli Tahta Araba Yarışları nefes kesti

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Dikkaya köyü’nde bu yıl 7’incisi düzenlenen Lazralli Tahta Araba Yarışları her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

Çocuklar, gençler ve yaşlılar kategorilerinde yapılan yarışmalara yaklaşık 30 yarışmacı, kendilerinin yapıp geliştirdikleri tahta arabaları ile katıldılar.

lazralli3-001.jpg

Kıran kırana geçen müsabakalarda hız sınırını aşarak bitiş noktasında durmakta güçlük çeken yarışmacıların yanı sıra bindikleri aracı ayakları ile itecek kadar yavaş gidenler de oldu. Çok sayıda kişinin izlediği yarışmalarda küçük çaplı kazalar da yaşandı.

lazralli2-002.jpg

Birlik ve Beraberliğin ön planda olacağı yarışların her yıl büyük ilgi gördüğünü ifade eden Mekaleskirit Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Kosanoğlu, "Bayramı Bayram gibi geçirmek isteyenler için bölge halkını yarışlarımızda eğlendiriyor ve güzel bir görsellik oluşturuyoruz ." dedi.

lazralli1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız