1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ANKARA'DA PAZARLILAR İÇİN EV AÇILIYOR
ANKARA'DA PAZARLILAR İÇİN EV AÇILIYOR

ANKARA'DA PAZARLILAR İÇİN EV AÇILIYOR

Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Ankara'da Pazarlılar Evi için açılış tarihi belli oldu.

A+A-

Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Ankara’daki Pazar Evi, 8 Mayıs Pazar günü saat 13.00’da yapılacak açılışla hizmete giriyor.

paz4-010.jpg

Pazar Evi’nin tüm Pazarlıların buluşma noktası olacağını söyleyen Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Selahaddin Bal, “Artık Ankara'da bir Pazar Evimiz var. Açılışımızı tüm hemşehrilerimizin katılımıyla 8 Mayıs Pazar günü saat 13.00’da gerçekleştireceğiz. Açılışımıza başta Pazarlı hemşehrimiz, Rize milletvekilimiz Osman Aşkın Bak ve yine Pazarlı Ankara milletvekilimiz Erkan Haberal olmak üzere Rize Milletvekillerimiz Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Rizeli İstanbul Milletvekilimiz Erkan Kandemir'i davet ettik. Yine Pazar Belediye Başkanımız Ahmet Basa AKP Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce CHP Pazar İlçe Başkanımız Abdullah Yıldız MHP Pazar İlçe Başkanımız Erdoğan Pınar Pazarlı Hemşerimiz Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Başar Bal ve Ankara’daki tüm ilçe dernek başkanlarımızı iş adamlarımızı bürokratlarımızı ve tüm hemşehrilerimizi davet ettik. Ankara'da yaşayan tüm pazarlıları ve herhangi bir nedenle Ankara’ya yolu düşen tüm Pazarlıları çay içmeye, dertleşmeye, hasret gidermeye, sorunlarına yardımcı olmaya, paylaşmaya bekliyoruz. Pazarımız için hayırlı olsun. Adresimiz Necatibey Caddesi, 44/9-10 Kızılay'dadır. 0 533 650 84 53 numaralı dernek telefonumuzdan da bize ulaşılabilir." dedi. 

paz3-013.jpg

paz2-019.jpg

paz1-022.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum