1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen TSO'dan 850 aileye gıda yardımı
Ardeşen TSO'dan 850 aileye gıda yardımı

Ardeşen TSO'dan 850 aileye gıda yardımı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasından 850 aileye gıda yardımında bulunuldu. Yardım yapılacak aileler belirlenirken Kaymakamlık ve STK’lardan destek alındı.

A+A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan ayı dolayısıyla sosyal yardım faaliyetleri kapsamında ihtiyaç sahibi 850 aileye gıda yardımında bulunuldu.

tso4-004.jpg

Gıda yardımları; oda meclis ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ve köy muhtarları derneği tarafından belirlenen ailelere bizzat teslim edildi.

tso1-006.jpg

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada, “Üyelerimiz aracılığı ile 750 ihtiyaç sahibine ulaşılırken; Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz öncülüğünce 50 adet, Ardeşen Köy Muhtarlar Derneği ve Başkanı Maksut Çırakoğlu ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Hasanoğlu'na toplamda 50 adet teslim edilmiştir.” denildi.

tso2-004.jpg

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu da yaptığı açıklamada, "Yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde; Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Olarak yürüttüğümüz bu faaliyet ile ihtiyaç sahibi ailelere biraz da olsa katkı sağlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Yapılan bu anlamlı faaliyete öncülük eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz” dedi.

tso3-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum