1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Artvin'de heyelan mücadelesi
Artvin'de heyelan mücadelesi

Artvin'de heyelan mücadelesi

Artvin'in Şavşat ilçesinin birçok köyünde meydana gelen sel ve heyelanlarla mücadeleye takviye edilen araçlarla devam ediliyor.

A+A-

Ağır geçen kış mevsiminin ardından Şavşat'ta şimdi de eriyen kar ve yağmur yağışı sonrasında oluşan seller ve beraberinde gelen heyelanlar vatandaşları korkulu rüyası haline geldi. İlçe Kaymakamı Serdar Kaya, gelen sıkıntı haberleri üzerine Özel İdare Müdürü İbrahim Altun ile birlikte sel, dere taşkınları ve heyelan tehdidi altında olan mahalle, köylerde incelemede bulundu. Kaymakam Kaya, son 4 gün içerisinde Çoruh Nehri'ne düşen ve bir aracın arama kurtarma çalışmalarında, sel suları altında kalan Köprülü köyü ve Kirazlı köyünde, ulaşımı kesilen Aşağı ve Yukarı Koyunlu köylerindeki çalışmaları yerinde takip etti.

KÖYDES programları çerçevesinde devam eden 30 civarında köy yollarının yapım çalışmalarını da yerinde inceleyen Kaymakam Kaya'nın çalışmaları köylerdeki vatandaşlar tarafından olumlu karşılanıyor. Kaymakam Kaya "Makamlar vatandaş içindir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız