1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bilal Erdoğan Rize Yeşilay'ın açılışını gerçekleştirdi
Bilal Erdoğan Rize Yeşilay'ın açılışını gerçekleştirdi

Bilal Erdoğan Rize Yeşilay'ın açılışını gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan Rize’de Yeşilay Derneğinin açılışını yaptı.

A+A-

Rize merkezde bulanan Doktarlar Sitesi'nde yer alan Yeşilay Derneği Rize Şubesi'nin açılışına Bilal Erdoğan’ın yanı sıra Yeşilay Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Rize eski Milletvekili Nusret Bayraktar, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşma yapan Erdoğan, “Bu tür şubelerin daha fazla olması için çabalarımız sürecek. Bundan sonraki süreçlerde insanların sigarayı bırakması için topyekün bir mücadele içinde olmamız gerekiyor. Bütün illerde bu tür şubelerin olması gerek, katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardın kurdele kesimi yapılarak açılış gerçekleştirildi.

yesilay2.jpg

Açılışın ardından 2. Olağan Kongresini gerçekleştiren Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesinde mevcut başkan Av. Harun Mertoğlu, görevi kurucu yönetim kurulu üyesi Selim Kandemir’e devretti.

yesilay1-001.jpg

Kandemir’in yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Hasan Türüt, Uzm. Dr. Selim Polat, İdris Pehlivan ve Selçuk Beşikçi olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız