1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP Rize adayları Çayeli'nde 41 yeni üyeye rozet taktı
CHP Rize adayları Çayeli'nde 41 yeni üyeye rozet taktı

CHP Rize adayları Çayeli'nde 41 yeni üyeye rozet taktı

CHP Rize'de 1 Kasım seçimlerine yeni bir heyecanla hazırlanırken, Çayeli ilçesinde görev değişiminin ardından oluşturulan yeni binada toplantı düzenlendi. Adayların da katıldığı toplantıda partiye katılan 41 kişiye törenle rozetleri takıldı.

A+A-

CHP Çayeli İlçe Başkanlığı 41 yeni üyenin katılımıyla Çayeli'de büyümeye devam ediyor. CHP Rize milletvekili adayları Çayeli'nde 41 yeni üyeye rozet taktı.

cayelichp01.jpg

CHP Çayeli ilçe başkanlığında görev değişimi olduktan sonra yeni ilçe binasının açılışının ardından 41 yeni üyeye daha rozet takıldı.

cayelichp02.jpg

CHP Çayeli İlçe Başkanı Hızır Efe Kadıoğlu "Göreve geldiğimizden beri yoğun bir çalışma içindeyiz. İlçe binamızı yeniledik. Tüm sandıklara görevli atadık ve yeni üyeler kaydetmeye başladık. Şimdi seçimlere hazırlanıyoruz. Sayın Çetin Keçeli'nin de aday olması bizlerin çalışmalarına katkı sağladı. Seçimlerden oldukça iyi sonuçlarla çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

cayelichp03.jpg

İlçe Başkanlığında yapılan yeni üyelere rozet takma törenine CHP Rize Milletvekili adayları Kemal Köymen, Çetin Keçeli ve Ali Şahinler de katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum