1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇIRAKOĞLU, PAZAR'DA AÇILIŞ YAPTI
ÇIRAKOĞLU, PAZAR'DA AÇILIŞ YAPTI

ÇIRAKOĞLU, PAZAR'DA AÇILIŞ YAPTI

Rize eski milletvekili Lütfi Çırakoğlu, Pazar'da Atina Oto Kuaförünün açılış kurdelesini kesti.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM - RAMAZAN YILDIRIM
Bir dizi ziyaret ve referandum çalışmaları için geldiği Pazar’da temaslarda bulunan AK Parti Rize eski milletvekili Lütfi Çırakoğlu, Soğuksu Mahallesi Kızkulesi mevkiinde yenilenerek hizmete sunulan Atina Oto Kuaförünün açılış kurdelesini kesti.

55112.jpg

Pazar belediye Başkanı Ahmet Basa, MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, MHP Pazar İlçe Başkanı Osman Zafer Demirçelik ile çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen açılışta konuşan işyeri sahipleri Levent Birben ve Mehmet Acar’ı tebrik eden Çırakoğlu, “İşyeri sahiplerinin Pazar’a böylesine güzel bir işletme kazandırmalarından çok, istihdama sağladıkları katkıdan dolayı da ayrıca tebrik ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

acls13.jpg

ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Açılışın ardından esnaf ziyaretlerinde de bulunan Lütfi Çırakoğlu, Pazar’a dair önemli hatıraları olduğunu ve Pazar’ı çok sevdiğini ifade ederek, "Gerek hekimlik yaptığımız dönemlerde ve gerekse siyasi dönemimizde Pazar benim için güzel insanlarla birlikte olduğum, hep destek gördüğüm bir yer. Bir vesile dostlarımızı ziyaret etmek, hasbihalde bulunmak için geldik. Pazar ilçemiz hızla kabuğunu kırarak gelişmektedir. Özellikle havalimanı; Rize’ye, Pazar’a önemli katılar sunacak. Yeni yatırımların işaret fişeği olacağını düşünüyorum. Pazar’ın, şimdiden geleceğini inşa etme noktasında ,el ele verip birlikte hareket etmesi çok önemlidir. Gelecek nesillere daha gelişmiş ve büyüyen; müreffeh, istihdamın ön planda olduğu, çalışan huzurlu insanların yaşadığı bir şehir emanet etmek istiyorsak bugün birlik beraberlik içerisinde önümüzdeki fırsatları değerlendirerek çok daha fazla çalışmamız gerektiğini görüyoruz. Yeni açılan iş yerleri ve yapılan, yapılacak yatırımlar; geleceğimizin, büyümemizin teminatıdır.” dedi.

video1.png


Lütfi Çırakoğlu Pazar'da açılış yaptı paylaşan: pazar53

acls15.jpg

acls12.jpg

acls11.jpg

acls10.jpg

acls9.jpg

acls8.jpg

acls7.jpg

acls6-001.jpg

acls5-002.jpg

acls4-005.jpg

acls3-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum