1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KİTAP OKUDULAR
ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KİTAP OKUDULAR

ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KİTAP OKUDULAR

Pazar Meydan Parkında Özel Çözüm Kolejince düzenlenen Kitap Okuma Şenliğinde kaymakam ve emniyet müdürü çocuklarla bağdaş kurup kitap okudular.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar’da Hamidiye Özel Çözüm Koleji tarafından halka açık kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

renk8.jpg

Rize’de Eğitime Netlik Kazandırma (RENK) Projesi kapsamında Pazar’da düzenlenen Kitap Okuma Şenliğine Özel Çözüm Koleji idareci, öğretmen, öğrenci ve velileriyle birlikte Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Emniyet Müdürü Güngör Kaptan da katıldı.

renk7.jpg

Etkinlikle ilgili bir konuşma yapan Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Renk projesi kapsamında Rize’de güzel işler yapıldığına dikkat çekerek, “Her okulda 20 dakika kitap okuma başarısını yakaladık. Genel olarak çok kitap okuma alışkanlığı edinmiş bir millet değiliz. Geleceğimiz olan sevgili yavrularımıza bu noktada alışkanlık kazandırma konusunda ciddi bir özveri ve ciddi bir disiplin gösterdik. Okullarımıza yaptığımız ziyaretlerde mutlulukla ve gururla şunu gördük ki pek çok öğrencimiz bizlerin teşvik etmeye çalıştığı taban olarak koyduğumuz 20 dakikayı kat kat aşmış haliyle, velileriyle evlerine de kitap okuma saatlerini taşımışlar. Bir ayda 30 adetten fazla kitap okumuş öğrencimizi görmek bizler açısından ciddi bir mutluluk kaynağı oldu.” dedi.

renk1-001.jpg

Daha sonra Kaymakam Aslan ve protokol, güneş altında şemsiye açılarak gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerle birlikte kitap okudu.

rek2.jpg

galeri.gif

video1.png


PAZAR MEYDANINDA OKUMA SENLIGI paylaşan: pazar53

renk6.jpg

renk5-001.jpg

galeri.gif

renk4-001.jpg

renk3-001.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum