1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. İbrahim Üzülmez'in Arhavispor'a 3. Lig reçetesi
İbrahim Üzülmez'in Arhavispor'a 3. Lig reçetesi

İbrahim Üzülmez'in Arhavispor'a 3. Lig reçetesi

Beşiktaş’ın efsane kaptanlarından İbrahim Üzülmez, baba ocağı Arhavi'de, Arhavispr'un 3. Lig'e çıkabilme reçetesini açıkladı.

A+A-

Beşiktaş’ın efsane kaptanlarından esik futbolcu İbrahim Üzülmez, geldiği baba ocağı Artvin’in Arhavi ilçesinde Arhavispor Kulübü’nü ziyaret etti.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Kulüp Başkanı Hakkı Aytolan ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette Bal Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Arhavispor’u yakından takip ettiğini söyleyen Üzülmez “Hedefleri olmayan bir takımdan başarı beklenmez. Önce işini sevmelisin. Kulüp yönetmek kolay değil, maddi sorunlar her kulüpte olduğu gibi Arhavispor’da da var. Arhavi’nin birçok işadamları var. Her işadamı bir futbolcu alsa 3. Lige çıkmamak için bir sıkıntı olmaz. Önce yönetim inanacak, sonra futbolcular” şeklinde konuştu.

uzulmez1.jpg

Konuşmasına ‘öğrenmenin yaşı yoktur’ diyerek devam eden Üzülmez “Kariyerim boyunca her gün kendimi geliştirmeye çalıştım. Bir futbolcu orta yapamam, kafa vuramam, sert şut atamam dememeli. İnsan çalışarak her şeyin üstesinden gelebilir. Bu kapsamda üzerimize düşecek olan görevleri yapmaya ve destek olmaya hazırız” dedi.

Ziyarette Başkan Hekimoğlu, Kulüp Başkanı Aytolan ve idareciler Üzülmez’i aralarında görmekten çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Kulüp Başkanı Aytolan, önümüzdeki yılda Arhavi spor’un hedefinin 3. Lig olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız