1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP'den Rize'de EVET harekatı
MHP'den Rize'de EVET harekatı

MHP'den Rize'de EVET harekatı

Milliyetçi Hareket Partisi Rize'de evet çalışmalarını hızlandırdı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Bülent Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rize merkeze bağlı Kendirli, Salarha ve Muradiye beldelerine çıkarma yaptı.

mhp-004.jpg

16 Nisan’da yapılacak olan referandumda oylanacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin getirecek olduğu 18 madde ile Cumhurbaşkanının mevcut yetkilerinin karşılaştırmalı olarak halka anlatıldığı çalışmalara vatandaşın ilgisi yoğun oldu.

mhp4-010.jpg

Gidilen her noktada kendilerine “MHP’nin olduğu yerde yanlış olmaz” şeklinde tevazu gösterildiğini ifade eden Başkan Bülent Kaya; “Görülüyor ki liderimiz Dr. Devlet Bahçeli milletin gözünde ve gönlünde güven tazelemiştir. Yoğun bir çalışma programından sonra sandıklardan yüksek oranda evet çıkacağına dair inancımız tamdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti için EVET Türk Milleti için EVET. Bağımsız bir Türkiye için EVET” ifadelerini kullandı.

mhp3-011.jpg

mhp2-011.jpg

mhp1-017.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum