1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Milletvekili Bak, Pazar'da incelemelerde bulundu
Milletvekili Bak, Pazar'da incelemelerde bulundu

Milletvekili Bak, Pazar'da incelemelerde bulundu

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize'de bir dizi temaslarda bulunurken Pazar'da polisler ve fabrika işçileri ile sahur yaptı, tadilata alınan spor salonunda incelemelerde bulundu.

A+A-

NATO toplantıları dolayısıyla bir süredir yurt dışında bulunan Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Türkiye’ye döndükten sonra ayağının tozuyla geldiği Rize’de bir dizi temasta bulundu.

fabr10-001.jpg

AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından tertiplenen iftar programlarına katılan Bak, memleketi Pazar’da ise Emniyet Müdürlüğü ile Çaykur Çay Fabrikasında polisler ve işçilerle sahura kaldı.

emn9.jpg

Pazar’da restorasyon ihalesi yapılan Mehmet Akif Pirim Spor Salonu’nda da incelemelerde bulunan Milletvekili Bak, müteahhitten çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve spor salonundaki yenileme çalışmalarının bir an evvel bitirilmesi için talimat verdi. 

bak1-026.jpg

salon8.jpg

salon7-001.jpg

salon6-002.jpg

salon5-001.jpg

salon4-001.jpg

salon3-001.jpg

bak2-027.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum