1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Muhammed Avcı Pazar'da
Muhammed Avcı Pazar'da

Muhammed Avcı Pazar'da

AK Parti Rize milletvekili adayı Muhammed Avcı Pazar’da teşkilat mensuplarıyla bir araya geldikten sonra muhtarlar ve Diyanetsen sendikası üyeleri ile toplantı yaparak esnaf ziyaretinde bulundu.

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı seçim çalışmaları kapsamında geldiği Pazar ilçesinde bir dizi programa katıldı.

avci6-003.jpg

Avcı Pazar'da bir araya geldiği teşkilat mensuplarına yaptığı konuşmada; “İnşallah 25 Haziran sabahına Recep Tayyip Erdoğan’ın devlet başkanlığıyla uyanacağız. AK Parti milletvekillerinin çoğunlukta olduğu bir parlamento ile 25 Haziran’ı karşılayacağız. Ekonomik istikrarın teminat altına alındığı bir döneme giriyoruz. İnşallah desteklerinizle beraber Rize rekor kıracak.” dedi.

avci9-001.jpg

CHP’nin yıllarca vatandaşları uydurma laflarla oyaladığını ifade eden Avcı, “Rize’de yaşamayanlar, Rize’yi bilmeyenler ancak bu şekilde saçmalayabilirler. Çaykur’un Rize’nin hiçbir ilçesinde fabrika yapmadığını söylüyorlar. Fındıklı’da miting yaparken bile bunu söyleyebiliyorlar. Fındıklı’da şu anda yeni çay fabrikamız yapılıyor onu da gidip görmemişler. Pazar’da geçen yıl kurulan fabrikadan haberleri yok.” diye konuştu.

avci7-002.jpg

ERDOĞAN’IN KARŞISINDA CHP, İP, SP, FETÖ, PKK, HDP, ALMANYA VE AVRUPA VAR
Avcı, “Karşımızdaki ittifaka iyi bakalım. Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında CHP, İP, SP, FETÖ, PKK, HDP, Almanya, Avrupa var. Allah’a hamdolsun Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında inanmış Anadolu evlatları var” ifadelerini kullandı.

avci1-008.jpg

Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Avcı, meşhur Pazar simidinin imal edildiği Yeni Şafak Simitçisi'nde tezgaha geçip fırına simit verdi. Vatandaşlarla seçimler üzerine muhabbet eden Avcı, Pazar'da gördüğü ilgiden memnun kaldı.

avci2-008.jpg

avci4-004.jpg

avci8-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum