1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeliyle dalga mı geçiyorlar?
Rizeliyle dalga mı geçiyorlar?

Rizeliyle dalga mı geçiyorlar?

Rize Valiliği basın bürosundaki “Rize fıkraları, yaşanmış olaylar, yöresel anlatımlar” başlığı altında reklâm panosuna asılan yazı, kafa karıştıran cinsten!

A+A-

Mustafa BAYRAK – Rize Valilik basın bürosu reklâm panosuna asılan yazı valiliğe gidenlerin dikkatini çekerken kafaları da karıştırıyor.
Yaşanmış olaylar vurgulamasıyla, hastasını Trabzon’a götürmek isterken telaşla ambulansa koymayı unutan Rizeli vatandaşın sıkıntısının komiklik olarak Rize Valiliğindeki duvara fıkra diye asılması tepkilere neden oldu.
Olayı dalga geçmek olarak vurgulayan Rizeli vatandaşlar, “Bu iş muziplik olsun diye yapılmışsa Rize Valiliğindeki duvar neden seçildi. Valilik ilin en ciddi kurumudur. Böylesine ciddiyet taşıyan bir kurumdaki gayri ciddilik ancak Rizeliyle dalga geçmek anlamına gelir. Bu olay münferit bir vakadır inşallah. O kuruma dışardan gelen insanlar bu yazıyı okuduklarında Rizeliler hakkında nasıl bir yargıya varırlar acaba? Sayın Valimizin konudan acaba haberi var mı?” şeklinde konuştular.
Panoda “Rizeli Dursun Ali’nin babası trafik kazası geçirmiş. Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırmışlar. Yakınları hastaneye hücum etmiş. Doktor hastaneye gelen yakınlarına hastayı Trabzon’a götürmelerini istemiş ve sevk yapmış. Hasta yakınları iki minibüs tutup acele binip Trabzon’a gitmişler. Trabzon’da süratle minibüsten inmişler. Ancak bakmışlar ki hasta yok. Birbirlerine bağırmaya başlamışlar hasta nerde diye. Meğer hastayı aceleden Rize’de unutmuşlar.(Olmuş olay)” ibareleri yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum