1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Esen'den 105 yaş ziyareti
Vali Esen'den 105 yaş ziyareti

Vali Esen'den 105 yaş ziyareti

Rize Valisi Kasım Esen, Yaşlılar Haftası münasebetiyle 105 yaşında ve 150 torun sahibi Gülizar nineyi evinde ziyaret etti.

A+A-

Göktürk FIRAT - Yaşlılar Haftası Rize'de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Vali Esen, hafta münasebetiyle yaşlı vatandaşlarla biraraya gelerek sorunlarını dinledi. Yaşlıları göçmen kuş sürülerindeki öncü kuşlara benzeten Vali Esen, "Öncüsü olmayanın burnu çamurdan çıkmaz" dedi. Yaşlı vatandaşlar da Vali Esen'den bir huzurevi talebinde bulunurken, bu yönde çalışmaların devam ettiğini belirten Esen, huzurevinin 2 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.
 
Vali Esen son olarak 105 yaşında ve 150 torun sahibi Gülizar Taşçı'yı evinde ziyaret ederek kendisine çiçek verdi. Vali Kasım Esen'i burada 105 yaşındaki Gülizar Taşçı ile 78 yaşındaki oğlu Servet Taşçı, 59 yaşındaki torunu Maksut Taşçı ve torunlarının çocukları karşıladı. Vali Esen, Gülizar nine ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız