1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Belediyesi bedava gezdiriyor!
Rize Belediyesi bedava gezdiriyor!

Rize Belediyesi bedava gezdiriyor!

Rize Belediyesi'nin bayanlara yönelik gezi programından bugüne kadar 6 mahalleden 350'den fazla kişinin faydalandığı belirtildi.

A+A-

Rize Belediyesi bayanlara yönelik gezi programlarına devam ediyor. Bugüne kadar 6 mahalleden toplam 350 bayanın düzenlenen gezi programlarına katıldığı belirtildi.
Her yaşta bayanın katıldığı gezi programları Andon Tesisleri, Şahin Tepesi ve Ayder’e yapıldı.
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın talimatlarıyla başlayan gezi programı 15 gün arayla mahalle mahalle yapılıyor.

Programın bu haftaki katılımcıları Yeniköy Mahallesindeki bayanlardı. Rize Belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla Başkan Bakırcı’nın ve Başkan yardımcılarının eşlerinin de katıldığı 60 kişilik gurup Ayder’e hareket etti. Bahar güneşiyle Rize Merkezden hareket eden bayanlar 2 saat sonra Ayder yaylasında kartopu oynayarak kayak yaptılar. Daha sonra kaplıcalara giren bayanlar kendileri için hazırlanan yemekde ziyafet çektiler.
Gezilerden çok memnun olduklarını belirten bayanlar Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya teşekkür ettiler. Gezi programının sorumlusu Lale Telatar Başkan Bakırcı’nın talimatları doğrultusunda düzenlenen bu sosyal faaliyetle kaynaşma ortamının tesis edildiğini belirterek, “Rize Belediye Başkanımız Halil Bakırcı’nın talimatlarıyla bayanlarımıza bir değişiklik yaşatmayı planladık. Dolayısıyla 15 gün arayla tamamen ücretsiz mahalle gezileri düzenlemeye başladık. Gezilerimize katılan herkes çok memnun bir şekilde evlerine geri dönüyorlar. Onların mutluluğuyla bizler de mutlu oluyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum