1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar A. Mesut Yılmaz geleneği bozmadı
Pazar A. Mesut Yılmaz geleneği bozmadı

Pazar A. Mesut Yılmaz geleneği bozmadı

Pazar'da ilkokullar arası bilgi yarışmasında Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu, geleneği bozmadı, birincilik ipini göğüsledi...

A+A-

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Salonunda yapılan ve 9 ilkokulun katıldığı bilgi yarışmasında Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu birinciliği elde etti.

Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu, sorulan 20 sorunun 19’una doğru cevap vererek 1. oldu.

yrsm2.jpg

Yarışma sonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim ederek başarı diledi.

yrsm1-001.jpg

Öğrencilerin iyi bir yarışma çıkardığını ifade eden Büyük, “2017-2018 Öğretim yılı Pazar İlçesi Sosyal ve Kültürel Faaliyetler kapsamında ilçemiz ilkokulları arası "Bilgi Kültür" yarışması, Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu koordinatörlüğünde İlçemiz Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi. Yarışmaya tüm ilkokullarımız katılmış olup Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce ve Genel Kültürden olmak üzere toplam 20 soru sorulmuştur. Yarışmanın sonunda Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu 1’inci, Veysel Vardal İlkokulu 2’nci, TOKİ İlkokulu 3’üncü oldu. Emeği geçen okul yöneticilerini, öğretmenlerimizi ve çalışkan öğrencilerimizi ile velilerini tebrik ederiz.” dedi.

yrsm3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum