1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar esnafı dükkânını erken kapatmasın diye horon oynuyorlar!
Pazar esnafı dükkânını erken kapatmasın diye horon oynuyorlar!

Pazar esnafı dükkânını erken kapatmasın diye horon oynuyorlar!

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, esnafın dükkanlarını akşam saatlerinde erken kapatmaması için ilçenin değişik yerlerinde tulum çalıp horon oynanacak!

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, esnafın dükkânlarını akşam saatlerinde erken kapatmaması için ilçenin değişik yerlerinde tulum çalıp horon oynanacak!

horon1-003.jpg

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından belediyenin de katkılarıyla oluşturulan horon ekibi, ilçenin çeşitli yerlerinde etkinlik düzenleyerek şehrin canlı kalmasını amaçlıyor.

horon3-004.jpg

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Pazar’da akşam 5 oldu mu esnafımız dükkânını kapatıp evine gidiyor. Vatandaşımız alışveriş yapacak dükkân bulamıyor. Biz bu kısır döngüyü ortadan kaldırmak amacıyla 2-3 ay boyunca tulum ve horon şenliği düzenleyeceğiz. Akşam 17,30’dan 19.00’a kadar bu şenlikleri 3 ay boyunca devam ettirme kararı aldık. Belediye Başkanımız Ahmet Basa bey de katkı veriyor. Her akşam bu şenliklere tüm halkımız bekliyoruz. Tüm halkımızın da bu şenliklere destek vermesini istiyoruz. Pazar’ımızı akşamları da kapatmayacağız” dedi. 

vid1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
36 Yorum