1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar İmam Hatip Ortaokulu başarılarıyla parmak ısırttı
Pazar İmam Hatip Ortaokulu başarılarıyla parmak ısırttı

Pazar İmam Hatip Ortaokulu başarılarıyla parmak ısırttı

Pazar İmam Hatip Ortaokulu, eğitime kısa süre önce açılmasına rağmen, elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor.

A+A-

Pazar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Alpay yaptığı değerlendirmede Pazar İmam Hatip Ortaokulunun elde ettiği başarılarla gelecek için umut verdiğini söyledi.

pazarihl3.jpg

Müdür Alpay, “İlk defa TEOG sınavlarına katılan okulumuz, TEOG İlçede devlet okulları arasında 3. ve 4.lük elde ederken,  TEOG’da 119 net ile öğrencilerimizden Ömer Faruk Özbabacan 1’inci, 118 net ile Oğuzhan Reşit Akturan da 2. oldu. Yine TEOG sınavlarında ildeki imam hatip ortaokulları arasında okulumuz 3. olmuştur. TEOG sınavlarında 54 öğrencimizden 20’ye yakını 100 ve üzeri net yaparak büyük bir başarı ortaya koymuştur.” ifadelerini kullandı.

pazarihl4.jpg

Müdür Ahmet Alpay, öğrencilerinin yıl içerisinde Türkiye genelinde düzenlenen hadis yarışmasında İlde ilk 10’a girerek derece ve ödüller aldıklarını ifade ederek, “Rıfat Sinanoğlu birincilik, Ö.Faruk Babacan beşincilik, Sevde Kiraz altıncılık ve Sena Nur Avcı da yedincilik elde etti. Bu başarılarda büyük emekleri olan başta öğretmenler olmak üzere okulumuz aile birliği yönetimine, veli ve öğrencilere, resmi ve sivil toplum kuruluşlarına, Pazar İmam Hatip Ortaokulu açıldığı günden bu yana yalnız bırakmayan ve desteklerini hiç esirgemeyen Pazar halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

pazarihl5.jpg

SPORTİF FAALİYETLERDE ÖNEMLİ BAŞARILAR

Pazar İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Ahmet Köse de yaptığı açıklamada, okul olarak 2015/2016 eğitim ve öğretim yılında 6 spor dalında 37 sporcu ile katıldıkları müsabakalarda 5 spor dalında 27 sporcunun derece elde ettiğini söyleyerek, ”Çocukların önce ahlak ve maneviyat alanında zihinsel, ruhsal ve fiziksel gelişimini sağlayarak milli şuur kazanmasına katkıda bulanmak amacındayız. Bu anlamda, sporun her dalı ile çocukları buluşturmaya çalışıyoruz. Sportif alanda Pazar İmam Hatip Ortaokulu olarak ilklere vesile olduk. Badmintonda elde ettiği Türkiye başarılarından dolayı öğrencimiz Sena Karahan’ın 12 yaş Milli Takım Kampına çağrılmış olması bizleri çok mutlu etmiştir. Başta PAGSED kulübü badminton Antrenörü Rıdvan Ergin olmak üzere ilgilerinden dolayı ailesine, desteklerinden dolayı okul idaresi ve öğretmenlerine, azminden dolayı da kendisine teşekkürü bir borç biliyoruz. 18 Haziran’da Milli takım kampına gidecek olan sporcumuza başarılar diliyoruz. Güreşteki başarılarından dolayı da Musa Bebenoğlu’na ve PAGSED kulübü güreş antrenörü Sinan Taşkın’a ve Wushu Antrenörü Osman Kaya’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

pazarihl2.jpg

Köse, elde ettikleri başarıları da şu şekilde sıraladı:

Badminton:  (Kız)

Rize il birinciliği (2 kez): Sena Karahan, Sude Payal, Emel Selvi, Sümeyye Bul, Miray Kantoğlu

Badminton:  (Erkek)

Rize il üçüncülüğü: Eren Şen, Seymen Parlak, Mert Efe Karbuz, Mert Ali Erdoğan

Güreş:

Rize il birinciliği (2 kez): Musa Bebenoğlu

Rize il ikinciliği: Musa Bebenoğlu, Hasan Altınbaş

Bölge derecesi (3.sü): Musa Bebenoğlu

Türkiye derecesi (14.sü): Musa Bebenoğlu

 

Dart (Kız):

Rize il ikinciliği: Melisa Sarı, Zeynep Bursa, Sevde Kiraz, Büşra Albaş

Dart (Erkek):

Rize il ikinciliği: İsmail Nişancı, Emir Kandemir, Mustafa Kahramantürk, Kerem Kalayıcı

Bocce (Erkek):

Rize il ikinciliği: Onur Albaş, Emir Yasin Tiren, Y.Hakan Baltacı, Ömer Çalışkan

Bocce (Kız):

Rize il ikinciliği: Serde Eyüpoğlu, Feyzanur Özdemir, Hayrunnisa Okumuş, Azra Ulutaş

pazarihl1-001.jpg

pazarihl6.jpg

pazarihl7.jpg

pazarihl9.jpg

pazarihl8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum