1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar meydanında model uçakla şov yaptı!
Pazar meydanında model uçakla şov yaptı!

Pazar meydanında model uçakla şov yaptı!

Model uçak tutkunu Pazarlı Ahmet Sandıkçı, geliştirdiği uçağı ile Pazar Meydanında gösteri yaptı. Sandıkçı, 500 TL maliyeti olan model uçağının, İHA olarak da adlandırılan dronelerle aynı sistemde olduğunu söyledi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Model uçak tutkunu Rize Pazarlı Ahmet Sandıkçı’nın, geliştirdiği maket uçağı ile Pazar Demokrasi meydanında yaptığı gösteri, ilgiyle izlendi.

model1.jpg

Uzun zamandır kendisinde model uçaklarla ilgili özel bir ilgi olduğunu söyleyen Sandıkçı, 3 metreye yakın büyüklükte uçaklar yapıp uçurduğunu da ifade ederek, “Hemen her modeli geliştirip uçurabiliyoruz. Son dönemde insansız hava aracı olarak da adlandırılan droneler geliştirildi. Tabi büyük paralara satılıyor. Bu model uçaklar ile onlar arasında teknik olarak bir fark yok. Biz uçurmak ve eğlenmek için yapıyoruz. Diğeri fotoğraf çekimi için kullanılıyor. Nihayetinde bizimkisi bir tutku. Kırtasiyeden aldığım maket köpüklerinden yapıyorum. 500 TL maliyeti var.” dedi.

model2.jpg

Sandıkçı, uçağın motoru ve elektronik aksamı dışında projesinin ise tamamen kendisine ait olduğunu ifade ederek “Daha önce ahşap ve 3 metre boyunda da özle sipariş model uçaklar yaptık. İsteyen olursa yapıp veriyoruz.” diye konuştu. (Kaynak: www.pazar53.com)

galeri.gif

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum