1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Örnek Köyünde örnek kurs finali
Pazar Örnek Köyünde örnek kurs finali

Pazar Örnek Köyünde örnek kurs finali

Rize Pazar Örnek Köyü Merkez camiinde, örnek etkinliklerle, 2015 Yılı Yaz Kur'an Kursu Sezon Final programı düzenlendi.

A+A-

Rize Pazar Örnek Köyü Merkez camiinde 2015 yılı Yaz Kur'an Kursu Sezon Final programı düzenlendi.

kurs9-001.jpg

Kurs öğrencileri tarafından okunan Kuran tilaveti başlayan program, ilahiler ve dualarla devam etti. Duygu dolu anların yaşandığı programa çok sayıda vatandaş katıldı.

kurs8-001.jpg

Program bitişinde kurs öğrencilerine Örnek Köyü Muhtarı Özen Kantoğlu ve cami mütevelli heyeti üyesi Mustafa Sayın tarafından katılım ve başarı belgeleri verildi.

kurs7-001.jpg

Örnek Köyü Merkez Camii İmam Hatibi Abdulkadir Değer, 2 ay süren kursta yaklaşık 40 öğrencinin Kuran'ı Kerim’i okuma ve anlamını öğrenmenin yanı sıra temel dini bilgiler aldıklarını ifade ederek "Çocuklarımız, insani ve ahlaki erdemler ile sevgili Peygamberimizin örnek hayatı gibi konularda eğitimler aldı. Ayrıca eğitimlerin yanında çeşitli sportif ve sosyal faaliyetlerde bulunan öğrencilerimiz, yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmiş oldular. Çocuklara eğitimin küçük yaşta verilmesi gerekir. Çocukların camilerde büyümesi, cami avlusunda koşup oynaması, geleceğini etkileyecektir. Gelecekte iyi toplum ancak örnek bir aileyle olacaktır." dedi.

kurs3-003.jpg

Örnek Köyü Muhtarı Özen Kantoğlu ise yaptığı teşekkür konuşmasında, “Köyümüz, sosyal ve kültürel faaliyetler açısından adı gibi örnek bir köy olduğunu her faaliyette göstermeye devam ediyor. Öğrencileri kursa gönderen köy halkımıza, göstermiş olduğu ilgi ile alakadan ötürü cami imam hatibimize ve kursun sonuna kadar sayıları artarak derslere devam eden öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

kurs4-003.jpg

Kurs öğrenciler adına söz alan Medine Sevim de “Bizleri Yaz Kur’an Kursuna gönderdikleri için ailelerimize, ayrıca maddi ve manevi yardımlarını eksik etmeyen köy halkımıza teşekkür ederiz” dedi.

kurs1-004.jpg

Düzenlenen törende bütün kurs öğrencilerine, teşvik amacıyla Örnek Köyünden hayırsever vatandaşların katkılarıyla çeşitli hediyeler verildi. Öğrencilerin hazırladığı programın ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

kurs6-001.jpg

Camide düzenlenen programdan sonra ise kurs öğrencileri, bir lokantada yenilen öğle yemeğinin ardından belediye oyun parkında hep birlikte oyun oynayarak eğlendiler.

kurs2-003.jpg

kurs5-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum