1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da demokrasi nöbetinde AK Parti, CHP, MHP tek ses
Pazar'da demokrasi nöbetinde AK Parti, CHP, MHP tek ses

Pazar'da demokrasi nöbetinde AK Parti, CHP, MHP tek ses

Pazar'da demokrasi nöbetinde AK Parti ve CHP ilçe başkanları ile MHP yöneticileri yan yana birlik mesajı verdiler.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM - RAMAZAN YILDIRIM
Pazar'da cunta girişimine karşı 15 Temmuz günü başlayan demokrasi nöbeti her geçen gün renklenerek ve kalabalıklaşarak devam ediyor. AK Parti, CHP ve MHP'nin ortak destek verdiği demokrasi nöbetinden renkli kareler...

demokr2.jpg

Demokrasi nöbeti için Pazar belediye Meydan parkında bir araya gelen Pazarlılar, cunta girişimine karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce ile CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldız’ın yan yana destek verdiği demokrasi nöbetinde vatandaşlara aşure dağıtıldı.

demokr3.jpg

Programın ilerleyen saatlerinde Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Pazar kaymakamı Selçuk Aslan ile Belediye Başkanı Ahmet Basa da demokrasi nöbeti için meydanda bekleyen vatandaşlara katıldı. Milletvekili bak ile Kaymakam Aslan, vatandaşlara aşure doldurup dağıtıma destek verdiler.

demokr6.jpg

AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, burada yaptığı açıklamada, darbeler ile Türkiye’nin geçmişte büyük yaralar aldığını ifade ederek, “Bir darbe en az 30 sene ülkeyi geri götürür. Bu darbe girişimine ise halkımızın verdiği karşılık ve mukavemetle hem demokrasimiz hem de ülkemiz en az 50 sene ileri gidecektir” dedi.

demokr5.jpg

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ise yaptığı açıklamada, 2. bir emre kadar, demokrasi nöbetlerine devam edeceklerini söyleyerek, “Meydanlardayız, halkımızın coşkusunu görüyoruz. Ne olursa olsun bu milletin yüceliği bir kez daha ortaya çıktı. Bütün dünya bilmeli ki bu millet diz çökmez. 2 şeyi hesap edemediler, biri bu aziz milletin gücü diğeri dünya liderimizin dirayeti. Türkiye Büyük Millet Meclisine 9 tane bomba attılar. Bu savaş hukukunda bile yoktur. Sivil halkımızı katlettiler, tanklarla ezdiler. Bu millet o tankları da durdurdu ve o bombaları atanlara hesabını soracak. Bu aziz millet ile gurur duyuyoruz." dedi.

demokr1.jpg

galeri.gif

video1.png

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum