1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Emniyet Personeline yangın brifingi
Pazar'da Emniyet Personeline yangın brifingi

Pazar'da Emniyet Personeline yangın brifingi

Pazar ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğünce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

A+A-

Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline ‘Yangın ve Yangında Güvenlik Önlemleri’ konulu bir bilgilendirme toplantısı düzenlenirken, seminerin ardından da yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

yang7-001.jpg

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesinde gerçekleştirilen tatbikatta arama kurtarma teknisyenleri Hikmet Eroğlu ile Orhan Koç, Emniyet Müdürlüğü personeline yangına nasıl müdahale edileceği ve yangından etkilenen kişilerin nasıl kurtarılması gerektiği konularında bilgi verdiler.

yang5-002.jpg

Yangın söndürmedeki teknikler ve yanlış bilinen konular üzerinde uygulamalı açıklamalarda bulunan Eroğlu ve Koç, yangına müdahalede en önemli konunun hız olduğunu vurgulayarak, telaşa kapılmadan hareket edilmesi gerektiğini ifade ettiler.

yang6-002.jpg

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yakılan ateş ve alev verilen tüplerin söndürülmesi personel tarafından uygulamalı bir şekilde gerçekleştirildi.

yang2-006.jpg

Tatbikatı başından sonuna kadar takip eden Pazar İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, yangın konusunda duyarlı olduklarını ifade ederek, eğitimin, yangında mal ve can kayıplarını önlemede en önemli konu olduğunu vurguladı.

yang4-003.jpg

yang3-004.jpg

yang1-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız