1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kaldırımdaki inek ilgi odağı oldu
Pazar'da kaldırımdaki inek ilgi odağı oldu

Pazar'da kaldırımdaki inek ilgi odağı oldu

Pazar ilçesinde şehir merkezinde, kaldırımda duran inek, gelen geçen herkesin ilgi odağı oldu...

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar’da yöresel süt ve süt ürünleri sarışı yapan ve zincir mağazalar kurarak Tirvana Peynircilik markasıyla ünlenen işletme, şubelerinin önüne yerleştirdiği inek maketleriyle ilgi çekiyor.

inek3-001.jpg

Uzaktan bakıldığında canlısından bir farkı olmayan inek maketi vatandaşların ilgisini çekerken firma sahipleri de durumdan memnun.

zaferkacalin.jpg

Tirvana Peynircilik Pazar Merkez Şube Müdürü Zafer Kaçalin, Ankara ve İstanbul dahil büyükşehirlerde ayrıca Rize, Artvin ve ilçelerinde de her geçen gün açılan yeni şubelerle Tirvana Peynirciliğin büyümeye devam ettiğini söyleyerek, “Bugün önemli ve güvenilir bir firma olarak hizmet vermemizdeki en önemli konu müşterilerimizi doğal ürünlerle buluşturmamız. İnek maketi de doğallığımıza vurgu amacıyla şubelerimizin hepsinin önünde yerini aldı. Büyük ilgi çekti. İnsanlar durup fotoğraf çekiliyor, dönüp alışverişini yapıyor.” dedi.

inek01.jpg

Yoldan geçen vatandaşlar ise canlı gibi duran inek maketini görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

inek4-001.jpg

video1.png


Pazar'da kaldırımdaki inek ilgi odağı oldu paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum