1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da polisin 172. kuruluş yıl dönümü etkinliği
Pazar'da polisin 172. kuruluş yıl dönümü etkinliği

Pazar'da polisin 172. kuruluş yıl dönümü etkinliği

Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü münasebeti ile Pazar'da bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinliklere Rize Milletvekili Osman aşkın Bak da katıldı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar’da Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen törene Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Kaymakam Cevat Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Cumhuriyet Başsavcı vekili Hüseyin Emre Bayram, siyasi partiler ile STK’ların başkanları ve vatandaşlar katıldı.

toren5-003.jpg

Saat 10.00’da Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.

toren8gungorkaptan.jpg

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Türk polisinin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyeti devletinin koruyucusu olduğunu söyleyerek, katılımcılara teşekkür etti.

toren2-001.jpg

Polis konulu yarışmada dereceye giren şiir ve kompozisyonların okunmasının ardından, dereceye giren eserlerin sahibi öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.

toren3-002.jpg

Meydandaki törenin ardından protokol ziyaretleri kapsamında kaymakamlık, belediye ve adliyeye ziyaretlerde bulunuldu.

toren4-002.jpg

Tören kapsamında özel rehabilitasyon merkezi ve şehit aileleri de ziyaret edilirken, ikindi namazına müteakiben mevlidi şerif okutulacağı belirtildi.

dereceler.jpg

galeri.gif

video1.png


Pazar'da polisin 172. kuruluş yıl dönümü etkinliği paylaşan: pazar53

toren1-002.jpg

toren6-003.jpg

toren7-002.jpg

toren9-002.jpg

toren10-002.jpg

toren11-001.jpg

toren12-001.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum