1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı General memleketinde denetimlerde bulundu
Pazarlı General memleketinde denetimlerde bulundu

Pazarlı General memleketinde denetimlerde bulundu

Tuğgeneral İmdat Bahri Biber teftiş için memleketi Pazar'da, Hava Radar Komutanlığında inceleme ve denetimlerde bulunurken bir dizi de ziyaretlerde bulundu..

A+A-

Eskişehir Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığında görev yapan, Hava Kontrol Grup Komutanı Tuğgeneral İmdat Bahri Biber teftiş için Pazar Hava Radar Komutanlığında inceleme ve denetimlerde bulundu.

bahribiber2.jpg

İncelemelerinin ardından kurumlara da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Tuğgeneral Biber, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ile Pazar Kaymakamlığında bir araya geldi.

bahribiber1.jpg

Kaymakam Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemiz Akmescit Köyünde doğup, aynı köyde okula başlayan, eğitim sayesinde bireysel çaba ve emekleriyle vazifesine devam ettiği Generallik rütbesinde bulunan Sayın İmdat Bahri Biber, Pazar’da yetişen çocuklarımız için  güzel bir rol-model olmaktadır. Sayın Generalimizin mütevazi kişiliği ve kadirşinas hemşehriliği bizlere her zaman güç ve destek vermiştir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum