1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı iş adamından köyündeki okula bilgisayar desteği
Pazarlı iş adamından köyündeki okula bilgisayar desteği

Pazarlı iş adamından köyündeki okula bilgisayar desteği

Pazarlı iş adamı, Irmak Köyündeki Vali Erdal Ata İlkokulu ve ortaokuluna bilgisayar hediye ederek destek verdi.

A+A-

Pazarlı iş adamı Nizamettin Kaboğlu, Vali Erdal Ata İlkokulu ve ortaokuluna bilgisayar odasına 4 adet dizüstü bilgisayar hediye etti.

isadam3.jpg

İşadamı Kaboğlu, Okul Müdürü Mustafa Eraslan, Irmak Köyü Muhtarı Mustafa Çatan, Irmak Yeniköy Muhtarı Necat Türkücü ile birlikte okulu ziyaret etti

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından yapılan kütüphaneye 4 adet bilgisayar hediye eden iş adamı Kaboğlu, okulun diğer eksikleri konusunda da destek vereceğini söyledi.

isadam2.jpg

Okul müdürü Eraslan ise iş adamı Kaboğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür ederek plaket verdi.

isadam1.jpg

Muhtarlar ise bölgedeki köylere hitap eden ve üstün başarıları ile adından söz ettiren Vali Erdal Ata okulunun eksiklerini tamamlayan iş adamına teşekkür ederek, “Sayın rektörümüz geçen yıl valimizle birlikte okulumuzu ziyaret etmişlerdi. Bir z kütüphane sözleri vardı. İnşallah kısa sürede bu vaatlerini yerine getiririler.  İş adamımızın katkılarından sonra devletimizden de katkı bekliyoruz.” dediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum