1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı tekvandocu ve güreşçiler madalyalarını aldı
Pazarlı tekvandocu ve güreşçiler madalyalarını aldı

Pazarlı tekvandocu ve güreşçiler madalyalarını aldı

Pazar’da Amatör Spor Haftası münasebetiyle düzenlenen güreş ve tekvando müsabakalarında dereceye giren sporculara ödülleri verildi...

A+A-

Pazar’da Amatör Spor Haftası münasebetiyle güreş ve tekvando müsabakaları düzenlendi.

spor1-004.jpg

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği etkinlik sonunda Pazar Mehmet Akif Prim Spor Salonunda ödül töreni düzenlendi.

spor5-002.jpg

Törene Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Handan Sümer ve STK temsilcileri katıldı. Kaymakam Aslan, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

spor2-003.jpg

Kaymakam Aslan sporcuları tebrik ederek, “Amatör spor haftası ile halkın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerin,  bağlı oldukları kulüplerin ve başarılı sporcuların halka tanıtılması, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygususun oluşturulması, kişi ve kurumların spora katılımın üst seviyede sağlanması, spor bilincinin oluşturulması hedeflendi.” dedi.

spor3-003.jpg

spor4-002.jpg

spor12-001.jpg

spor11-001.jpg

spor10-001.jpg

spor9-001.jpg

spor8-002.jpg

spr7.jpg

spor6-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız