1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı TEOG Türkiye 1.si Dilara'ya Milletvekil Bak'tan tebrik
Pazarlı TEOG Türkiye 1.si Dilara'ya Milletvekil Bak'tan tebrik

Pazarlı TEOG Türkiye 1.si Dilara'ya Milletvekil Bak'tan tebrik

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, TEOG Sınavında 120 sorunun 120’sini de çözerek Türkiye 1’incileri arasına giren Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu öğrencisi Dilara Çolak’ı tebrik etti.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar53 - Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, 23-24 Kasım 2016 tarihinde yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavında 120 sorunun 120’sini de çözerek Türkiye 1’incileri arasına giren Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu öğrencisi Dilara Çolak’ı tebrik etti.

dilara3.jpg

Eğitimin önemine vurgu yapan Bak, “Türkiye birincilerimizden birinin de Rize’miz, Pazar’ımızdan çıkmış olması bizlere gurur veriyor. Öğrencimizi tebrik ediyorum. İnşallah başarılarının devamını diliyorum. Bu önemli bir başarı. Diğer öğrenci arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz. Tabi eğitim çok önemli. Eğitimi ülkemizde geliştirmek için yapılan çalışmalar ortada. Bizim hedefimiz Türkiye’nin ilk 10 ülke arasına girmesi. Bunun da önemli ayaklarından bir tanesi eğitimli bir toplum olmak. Pazar’ımız, Rize’miz geçmişten beri eğitimde önemli işler yapıyor. Kızımızla da gurur duyuyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimizi, ailesini, arkadaşlarını ve müdürlerini tebrik ediyorum. 26 Nisan’da yapılacak 2. sınavda öğrencimize bu başarısını tekrar etmesini diliyoruz. Allah zihin açıklığı versin.” dedi. 

İLGİLİ HABER: PAZAR TEOG'DA YİNE TÜRKİYE 1'İNCİSİ

dilara2.jpg

dilara1.jpg

video1.png


Pazarlı TEOG Türkiye 1.si Dilara'ya Milletvekil... paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum